Home

Omgeving Pluk

Heerlijk wandelen in de omgeving van Pannenkoekenhuis Pluk

Pannenkoekenhuis Pluk is centraal gelegen in het hart van Beek en Donk. Het fraaie park waar Pluk op uitkijkt is onderdeel van 'de groene long' van Beek en Donk en geeft een prachtig uitzicht in alle jaargetijden. Bovendien nodigt het park uit tot een wandeling en om die reden heeft Pluk heeft 2 wandelroutes uitgezet in de directe omgeving van ongeveer 3,5 km. Voor zowel jong en oud dus prima te belopen.

De eerste route gaat langs de vele vijvers, octopus-speeltuin en dierenpark ‘t Regtereind.
De tweede route gaat via het park en de Zuid-Willemsvaart naar Kasteel Eyckenlust.

Beide routes laten u de prachtige natuur van Beek en Donk zien en zijn een bevestiging van de verkiezing tot groenste gemeente van Europa in 2018.

De wandelkaarten zijn gratis af te halen in ons restaurant.Outdoor laserschieten bij Lasergame Laarbeek

Combineer je verjaardagsfeestje of teamuitje bij Pluk met Outdoor Lasergame. Neem het op tegen je vrienden en maak onderling uit wie de sterkste of meest tactische speler is. Op nog geen 50 meter loopafstand te vinden op het avontuurlijke bosrijke terrein van Outdoor Laarbeek in Beek en Donk. Het spannendste en meest uitdagende lasergame-uitje beleef je bij Lasergame Laarbeek.

Escaperoom Laarbeek ‘Time Travelers’

Je kunt Pannenkoekenhuis Pluk ook perfect combineren met een spannende escaperoom bij de overburen van Outdoor Laarbeek. Met de verrassende Time Travelers escaperoom reis je naar de prehistorie en vind je samen je weg terug naar het hier en nu. Of je nu een ervaren escapist bent of voor de eerste keer een escaperoom bezoekt, de enthousiaste spelbegeleider zorgt ervoor dat je escape ervaring aansluit op jullie niveau.


Meer informatie over arrangementen

Proeverij PLUK’S PROEVERIJ
Proeverij van voorafjes + Pannenkoek naar keuze + Grand dessert
Meer info (PDF)

Kinderfeest KINDERFEEST
De leukste manier om je verjaardag te vieren met zoveel mensen als je wil!
Meer info (PDF)

Fietstrein FIETSTREIN
Fietstrein only, Fietstrein & Pannenkoek of Fietstrein & Proeverij
Meer info (PDF)